top of page

WIE IS MARCO VAN VELDHUIZEN ?

Na moderne dans, bewegingstheater, mime, choreografieën voor dansgroepen en popkoren, regisseren van locatieprojecten, straattheater is Marco van Veldhuizen uiteindelijk de weg van het improvisatie- en kindertheater ingeslagen. 

Hij speel(de)t o.a. in en met: The Big Mo Impro Theatre Show, Impro4U, Villa Impro, De Tegenpartij en natuurlijk Mar&Co. Gewerkt met o.a Andrea Leine en Harijono Roebana (dans), Sanne van der Put (dans), Paulien Haakma (bewegingstheater, dans en theater), André Besseling (impro-theater) etc. etc.. Opgetreden o.a. tijdens Uitfestivals, Haganum Festival, Lowlands, Ca Dance Festival en De Binckhorst Festival.

Ook speelde Marco als acteur bij Theatergroep Kruimels in Rotterdam bij de voorstelling "Perseus in Avondrood". In mei 1999 wonnen de spelers bij het Eenakterfestival in Delft met deze voorstelling zelfs De Delftse Koe !

Tevens heeft hij geacteerd bij diverse Ministeries, Gemeente Den Haag (o.a. Dienst Stedelijke Ontwikkeling), NFI (Nederlands Forensisch Instituut), HCO (Haags Centrum Onderwijs), CWI (Centrum voor Wiskunde en Informatica), Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed e.a., maar ook scholen zoals bijv. Stanislas College te Delft. 

Sinds februari 2005 ontwikkelt en produceert Marco van Veldhuizen met zijn Theatergezelschap Mar&Co voorstellingen, die mede gebaseerd zijn op improvisatie voor en met kinderen. Een aantal bekende voorstellingen zijn Improela, Zoo(i)!, Zeemeerminge, De Vliegende Hollander en Zoemmmmm! (geïnspireerd door het verhaal van Eric of het Klein Insectenboek van Godfried Bomans), Apie ! en Ridder Ruben en de Verdwenen Zon. Deze zijn o.a. gepresenteerd als activiteit bij tentoonstellingen van het Museon in Den Haag. Daarnaast verzorgt het gezelschap Hotspot Speed Tours, thematische Weetjes Warming Up’s, Vrede en Recht Shows en andere verrassende theatrale activiteiten in samenwerking met o.a. Museon, Dunea, Simavi en WNF.

Andere spelers van het Theatergezelschap Mar&Co zijn geroutineerde improvisatoren van verrassende pluimage en met onbeperkte mogelijkheden.

veurtheater3.jpg

OVER ONS

Mar&Co is opgericht door Marco van Veldhuizen in februari 2005. 

 

Naast de voorstellingen in het Museon verzorgt zij impro:

• voor en met kinderen/volwassenen

• voor locatieprojecten

• bij openingen

• bij produktpresentaties

• workshops

• op maat gemaakt !

ivy-oliver-logo-rgb_1_orig.png
MUSEON_LOGO_Small_CMYK.jpg
sport en cultuurkaart.jpg
strawz-logo_360x.png
Pubquiz_Factory.jpg
bottom of page